O nas

Družinsko podjetje z 20 letno tradicijo

NAŠA ZGODBA

Smo majhno družinsko podjetje, ki uspešno deluje že več kot 20 let. Pohištvo izdelujemo v sodobnih, velikih delavniških prostorih, kjer ves proces izdelave pohištva opravimo sami. Specializirani smo za splošna mizarska dela, predvsem notranje pohištvo (kuhinje, spalnice, garderobne omare, jedilniško pohištvo, otroške sobe, stopnišča, notranja vrata…), savne ter manjše lesene konstrukcije (nadstreške, ute, lope, ipd.). Pri svojem delu uporabljamo le preverjene materiale priznanih dobaviteljev. Pri izbiri materialov vam ustrežemo z najširšo paleto lesnih drevesnih vrst, furnirja in lesnih kompozitov, kar jih je v Sloveniji na voljo. Pri nakupu Vam pomagamo od začetka (ideje, načrta ter ponudbe), nato pohištvo izdelamo ter Vam ga tudi dostavimo in zmontiramo, pri vsem pa ste v dogovorih z le eno osebo, kar vam bistveno olajša nakup.

  • Profesionalna ekipa z 20 letnimi izkušnjami.
  • Držanje dogovorjenih rokov.
  • Uporaba najkvalitetnejših materialov.
  • Uporaba najnovejših strojnih sistemov.

10500

Zaključenih projektov

100

Projektov letno

20

Profesionalnih delavcev

6

Certifikatov kakovosti

DELAVNI PROCES

ŽELJE IN MERITEV

Na vašem domu opravimo izmere prostora nato pa v okvirju Vaših želja in tehničnih možnosti poiščemo najboljšo rešitev za vas.

PONUDBA IN NAČRT

Za vas pripravimo konkretno ponudbo z načrtom in na podlagi katerega se vi lahko odločite za nakup.

IZDELAVA IN MONTAŽA

V naših delavniških prostorih izdelamo vso pohištvo, ga pripeljemo na Vaš dom in ga tam tudi postavimo v prostor, pri tem pa tudi poskrbimo za natančno ujemanje v prostoru.

NAŠE SPOSOBNOSTI

GENERALNOST 100%
IZDELAVA PO MERI 100%
NAJBOLŠI MATERIALI 100%
HITRA IZVEDBA 100%
KREATIVEN PRISTOP 100%

POGOSTA VPRAŠANJA

Dobavni roki so odvisni predvsem od velikosti projekta in zasedenosti v času naročila (po navadi do 3 mesece). Se pa že ob naročilu dogovorimo za datum, do katerega je montaža zaključena.

Ker vse izdelujemo po naročilu, fiksnega cenika nimamo. Preden pa se odločite za nakup, vam pripravimo ponudbo, za točno tak izdelek, kot si ga sami želite.

Mi zraven izdelave pohištva opravimo tudi prevoz in montažo pohištva.

NAŠA EKIPA

Andrej Rajšp

Lastnik podjetja

Jožef Rajšp

Solastnik podjetja

MNENJA STRANK

Za izdelavo kuhinje pri mizarstvu Rajšp smo se odločili, ker je bil prostor planiran za kuhinjo zelo specifičen. Najbolj naju je z ženo veselilo, da smo skupaj z mojstrom Andrejem naredili računalniško postavitev kuhinjskih elementov, glede na najine želje in potrebe. Sedaj ko že nekaj časa uporabljava kuhinjo,  sva zelo vesela, da so nama so vgradili tudi najnovejšo tehnologijo v samih predalnikih, tako nama namreč služi tiho zapiranje predalov 🙂 🙂 zelo priročen je kotni potopni predalnik, itd…. In z takšnimi malenkostni sva kuhinjo izkoristila do maksimuma. Jaz osebno pa sem bil predvsem zadovoljen z samo preciznostjo izdelave, saj  kuhinja izgleda res perfektno. Na koncu lahko rečem, da je kuhinja podpis tradicije mizarstva Rajšp, kateri slovijo po kvaliteti in natančnosti izdelave.

Z mizarstvom Rajšp sodelujemo že več kot 20 let. V tem času so nam opremili kuhinjo, spalnico, otroške sobe, dnevno sobo; tako rekoč celo stanovanje. Z njihovim delom smo več kot zadovoljni, saj so izdelki narejeni izjemno kakovostno, predvsem pa je mojster Jože s svojimi predlogi in idejami rešil marsikatero zagato, ki je bila posledica določenega prostora ali pa namena uporabe. S tem se njihovi izdelki ločijo od »standardiziranih« in imajo »dušo«. In ne nazadnje, mojster Jože z svojimi sodelavci in sinovi ni le »obrtnik in prodajalec«, ampak tudi »velik človek« z občutkom za sočloveka …

Po dolgem razmišljanju sva se odločila za izdelavo lesenega nadstreška na terasi. Izbrali smo izvajalca Mizarstvo Rajšp. Z izdelavo smo bili zadovoljni, narejeno pa je bilo kvalitetno! Posebej smo bili zadovoljni s svetovanjem glede same izvedbe!

Pri podjetju mizarstvo Rajšp smo naročili kuhinjo. Z izdelavo smo bili več kot zadovoljni, narejeno je bilo kvalitetno, uporabljeni kvalitetni materiali, čas izdelave in dobave je bil kratek. Pa še cenovno so ugodni! Priporočamo

TELEFON

+(386) 31 586 858

NASLOV

Lormanje 4 B,
Lenart, 2230

EMAIL

info@mizarstvo-rajsp.si